Skriv ut denne siden
mandag, 12 januar 2015 21:25

Semesterinformasjon

Timpelan for høsten 2020 er nå lagt ut og vi har åpnet for påmeldinger for høstens kurs. Bruk gjerne vår nettpåmelding, men lurer du på noe så ta gjerne kontakt på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 99 79 89 94 / 97 67 69 96. Ønsker du å avtale en prøvetime så må du ta kontakt med oss, dette kan ikke gjøres via nettpåmeldingen. 

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre aldersinndelte kurs nå har fått nye navn; barnedans 5-6 år heter nå Barnedans førskolebarn, 6-7års nivåene heter 1. & 2. klasse og 8-9 år er blitt 3. & 4. klasse. Vi håper dette gjør det enklere for foresatte å få barnet på riktig kurs.

Pga. dagens koronas-situasjon har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Velkommen til oss!