• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Sommerstengt

Sommerferie!

All vanlig undervisning er nå over. Kontoret er sommerstengt fra 1. juli til 0. august. 

Høstens kurs starter i uke 34, fra og med mandag 23. august.

Semesterinformasjon

Timeplanen for neste semester er klar fra mandag 31. mai. Vi åpner for påmeldinger til høstens kurs fra mandag 7. juni. 

Vi gjør oppmerksom på at vi flytter lokaler i Sandvika i løpet av sommeren. Der får vi 3 store saler og masse plass! På Holmen reduserer vi til kun 1 sal.

Kurs som er merket med * på timeplanen skal delta på "Nøtteknekkeren" i Bærum Kulturhus i desember.

Siste undervisningsuke for vårens semester er uke 24, fra 14. - 19. juni.

 

Ferie og fridager våren 2021

For høsten 2021 er det følgende ferier og fridager hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 02. - 10. okt (altså 2 lørdager fri)  

Det er vanlig undervisning mandag 13. sept, selvom det er valgdag. 

Siste undervisningsuke er uke 48, lørdag 27. nov er siste lørdagsundervisning

Londontur 2022

Vår faste tur til London i vinterferien blir for 2021 flyttet til VINTERFERIEN 2022, uke 8 (så turen som var planlagt høstferien 2021 avlyst). Info er sendt til de som var påmeldt turen. VI åpner også for nye påmeldinger, da vi har noen flere ledige plasser. Turen inneholder trening (10-14 klasser), muskaler (1-2), tid til sight-seeing og shopping. Den koster 11.500 (hotell m/ frokost, fly, busskort, klasser, musikal). Mat og lommepenger kommer i tillegg. Frist for å melde seg på er fredag 13. september og vi tar i mot fortløpende (første til mølla pronsippet). Send mail til nina@kgbdans.no 

Foto & mobilbruk

I STUDIO

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor). Filming av koreografier skal alltid avklares med pedaogen og aldri brukes på sosiale medier uten tillatelse fra alle involverte. 

PÅ FORESTILLINGER

Vi tar situasjonsbilder og filmopptak av alle våre forestillinger. Disse brukes på sosiale medier, i annonser, på våre nettsider m.m. Det er da aktiveteten som er i fokus, ikke enkeltindividene, derfor anser vi disse bildene/film-opptakene som unntatt fra personopplysningsloven (Datatilsynet). Hensikten er å synliggjøre skolens forestillingsaktivitet.

Vi annmoder om at man tar hensyn til både dansere og medpublikum ved bruk av nettbrett/mobil til fotografering/filming under forestillinger. Alt skal også settes på lydløs/flymodus.