• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Timpelan for høsten 2020 er nå lagt ut og vi har åpnet for påmeldinger for høstens kurs. Bruk gjerne vår nettpåmelding, men lurer du på noe så ta gjerne kontakt på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 99 79 89 94 / 97 67 69 96. Ønsker du å avtale en prøvetime så må du ta kontakt med oss, dette kan ikke gjøres via nettpåmeldingen. 

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre aldersinndelte kurs nå har fått nye navn; barnedans 5-6 år heter nå Barnedans førskolebarn, 6-7års nivåene heter 1. & 2. klasse og 8-9 år er blitt 3. & 4. klasse. Vi håper dette gjør det enklere for foresatte å få barnet på riktig kurs.

Pga. dagens koronas-situasjon har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Velkommen til oss!

Ferie og fridager våren 2020

For våren 2020 er det følgende ferier og fridager hos oss;

VINTERFERIE; i uke 8, 15. - 23. feb (altså 2 lørdager fri) 

PÅSKEFERIE; i uke 15 og 16, 4. - 17. april (altså 2 uker fri)

Fri fredag 1. mai, Kr.Himmelfarts torsdagen og 2. pinsedag

Siste undervisningsuke er uke 24 for de fleste partiene, men for en del holder vi også på i uke 25. Denne utvidelsen er pga korona-situasjonen, se mailer som er sendt ut ang. dette.

Akrobatikk

Vi håper vi også for høsten 2020 kan tilby kurs i akrobatikk med AcroDudes, men pr. dags dato er dette ikke avklart. Informasjon blir lagt ut her med en gang vi har det på plass.

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2009-2013. Sommerskolen er i år fra 22. - 26. juni (uke 26). Pris er 2.650, melder du på før 1. april får du 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig, og passer både for jenter og gutter.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).