• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vårsemesteret 2020 er nå igang! Vi tar fortsatt i mot påmeldinger, men dette må gjøres til oss pr epost. Nettpåmeldingen er stengt. Ta kontakt på mail; post"kgbdans.no eller tlf 99 79 89 94.

Velkommen til oss!

Ferie og fridager våren 2020

For våren 2020 er det følgende ferier og fridager hos oss;

VINTERFERIE; i uke 8, 15. - 23. feb (altså 2 lørdager fri) 

PÅSKEFERIE; i uke 15 og 16, 4. - 17. april (altså 2 uker fri)

Fri fredag 1. mai

Siste undervisningsuke er uke 20 for de fleste kurs og uke 21 for de kursene som er med på "Cirkus KGB". For lørdagsklasser er siste gang lørdag 2. mai.

 

Audition

KGBeat

Vårt hip hop-kompani skal ha prøvedans for å få nye medlemmer. Dato er lørdag 21. mars, kl. 16.00 - 18.00 i Sandvika. Se plakat på ballettskolen for mere informasjon. Det er bare å møte opp, man skal ikke forberede noen ting. Dette er for elever på nivå 3 og oppover

Forestillinger våren 2020

Våren 2020 har vi 2 forestillinger for våre elever;

"Colors in motion" i Bærum Kulturhus 18. + 19. april kl. 14.00 + 18.00 på lørdagen og kl. 18. på søndagen (altså 3 forestillinger).

Dette er forestilling for de eldste elevene på vår avdeling på CC Vest og i Sandvika. Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen blir sendt ut pr mail til alle invorverte pariter i uke 10. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut  for salg 1. mars.

 

"Cirkus KGB" i Sandvika Teater, 7. + 8. mai kl. 18.00 og 9. + 10. mai kl. 12.00 + 15.00 (altså 6 forestillinger).

Dette er forestilling for de yngste elevene på vår avdeling på CC Vest og i Sandvika. Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen blir sendt ut pr mail til alle invorverte pariter i uke 12. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut  for salg 1. mars.. 

 

OBS! Vi anbefaler alle foresatte å vente med å kjøpe billett til de har fått informasjon om akkurat hvilke dag/er ditt barn skal danse (da det alterneres). Dette gjelder til alle våre forestillinger.

Film av Nøtteknekkeren og "The 3 spirits of Christmas"

Begge høstens forestillinger ble filmet og selges. På "The 3 spirits of Christmas" ble alle 4 forestillingene filmet, på "Nøtteknekkeren" er det forestillingene på søndag 15. des som blir filmet. Filmen kommer på stick/minnebrikke og blir sendt ut pr post, det blir også fakturaen. Pris er 375,-. Send oss en mail med navn, adresse, tlf og hvilken forestillingen du vil ha og vi videresender til produsenten.

Brikken/filmen blir sendt i disse dager, altså i løpet av uke 3. Pga stor etterspørsel etter Nøtteknekkeren så er det noen av de som blir sendt ut om ca. 14 dager (produsenten måtte bestiller flere minnebrikker!)

 

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2009-2013. Sommerskolen er i år fra 22. - 26. juni (uke 26). Pris er 2.650, melder du på før 1. april får du 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig, og passer både for jenter og gutter.

 

UKM

UKM i Bærum - ung kultur møtes - arrangeres 7. mars i Bærum Kulturhus. Vi oppfordrer våre elever til å delta på dette da det ofte etterlyses dansere her. Aldersgrensen er fra 10 til 20 år. Se https://www.facebook.com/events/391514108403977/for mere infomasjon og påmelding, eller facebooksiden til UKM. UKM i Asker er 21. mars å Sekkefabrikken. Her er det også bare å melde seg på! https://www.facebook.com/events/1209353662583691/

Skulle noen ønske å låne vårt studio for å øve så send oss en melding! Det bidrar vi gjerne med.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).