• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vi tar fortsatt i mot påmeldinger til høstens kurs, der det er ledig kapasitet. Siste frist for påelding er innen høstferien. For å melde på ta kontakt med oss pr mail eller telefon.

Ferie og fridager høsten 2019

For høsten 2019 er det følgende ferier og fridager hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 28. sept. - 6. okt. (altså 2 lørdager fri) 

Siste undervisningsuke er uke 48, og for lørdagsklasser er siste gang lørdag 23. nov

 

Audition

KGB-kompaniet og KGButtene

Våre jazzkompanier skal ha prøvedans for å få nye medlemmer. Dato er søndag 22. sept., kl. 11.00 for KGB-kompaniet og kl. 13.30 for KGButtene i Sandvika. Se plakat på ballettskolen for mere informasjon. Det er bare å møte opp, man skal ikke forberede noen ting. KGB-komapniet er for de som er fylt 15 år og danser på nivå 5 og 6, KGButtene er for de mellom 12 - 16 år og som danser på nivå 3 og 4.

Londontur 2020

Londonturen er nå fullbooket!

Forestillinger høsten 2019

Høsten 2019 har vi 2 forestillinger for våre elever;

"3 spirits of Christmas" i Asker Kulturhus 7. + 8. desember kl. 12.00 + 16.00 (altså 4 forestillinger).

Dette er forestilling for eleven på vår avdeling på Holmen (med unntak av barnedans 4-5 år). Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen blir sendt ut pr mail til alle invorverte parter i uke 42. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut  for salg 1. okt.

 

"Nøtteknekkeren" i Bærum kulturhus, 14. des. kl. 13.00, 15. des. kl 13.00 + 18.00, 16. + 17. des kl. 18.00 (altså 5 forestillinger).

Dette er vår tradisjonsrike juleballett, som vi setter opp sammen med Opus 82. Utvaglte partier i klassisk deltar, se timeplanen for oversikt. Billettene legges ut for salg 1. sept. 

 

OBS! Vi anbefaler alle foresatte å vente med å kjøpe billett til de har fått informasjon om akkurat hvilke dag/er ditt barn skal danse (da det alterneres). Dette gjelder til alle våre forestillinger.

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2019 i Bærum Kulturhus, sammen med Opus 82! Alle gruppeinndelinger er nå sendt ut og billettene er lagt ut for salg; https://baerumkulturhus.no/notteknekkeren-2

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).