• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vårens kurs er nå avsluttet. Vi tar forløpende i mot påmeldinger til høstens kurs, benytt vår nettpåmelding.

Høstens kurs starter i uke 34, fra mandag 19. august.

Film av Dans mellom bakkar og berg

"Dans mellom bakkar og berg" ble filmet alle forestillingene og den kan fortsatt bestilles. Filmen kommer på stick/minnebrikke og blir sendt ut pr post, det blir også fakturaen. Pris er 375,-. Send oss en mail med navn, adresse, tlf og hvilken forestillingen du vil ha og vi videresender til produsenten. Brikken/filmen blir sendt ut i slutten av juni.

 

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2006-2010. Sommerskolen er i år fra 24. - 28. juni (uke 26). Pris er 2.600, melder du på før 1. april er det 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig.

 

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2019 i Bærum Kulturhus, sammen med Opus 82! Mail til alle som var å prøvedans til årets Nøtteknekker er nå sendt ut (sendt ut fredag 12. april). Dersom du ikke har mottatt svarmail så ta kontakt med Nina Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).