• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Slik forholder vi oss til Covid-19/koronasmitte.

Dette er skrevet onsdag 11. mars kl.11.00.

Vi henviser til tidligere utsendt informasjon og understreker at vi kontinuerlig følger med på retningslinjene som gis fra Folkehelseinstituttet og kommunene vi driver virksomhet i (Asker kommune, Bærum kommune og Oslo kommune).

Ut ifra nåværende informasjon og føringer gjør vi følgende:

Vanlig kursvirksomhet

Vi opprettholder vanlig undervisning inntil vi blir anmodet om å avlyse vår aktivitet fra kommunene / myndighetene.

Vi ber alle foresatte og elever om å følge rådene om smittebegrensing. De ligger på Folkehelseinstituttets nettside fhi.no samt på helsenorge.no

Vi gjentar at syke barn skal holdes hjemme. Dette gjelder også for elever som er i risikogruppe eller har andre i familien som er det.

I tillegg gjør vi følgende tiltak i lokalene våre:

Antiback står rundt i lokalene våre. Det er mangelvare for tiden, men vi gjør alt vi kan for å opprettholde jevnt påfyll av dette.

Vi øker renholdet av lokalene våre med særlig fokus på å desinfisere dørhåndtak og flater som man tar på.

Vi velger å holde både dørene til studio og til garderobene åpne så færrest mulig hender berører håndtak.

Vi pålegger alle å vaske hendene før dansetimene. Dette følger dansepedagogene opp før elevene går inn i timen.

Dersom det det blir avlysning av kurs vil dere få umiddelbart beskjed på sms, mail og sosiale medier.

 

Vi er informert om at noen av våre elever nå sitter i karantene, men har ikke fått informasjon om at noen har fått påvist Covid-19.

 

Vårens forestillinger

Mange av kursene fra Sandvika og på CC Vest skal delta på forestilling denne våren.
* Colors in motion 18. – 19. april i Bærum Kulturhus
* Cirkus KGB 8. -10. mai i Sandvika Teater (driftes av Bærum Kulturhus)

Pr. dags dato har vi valgt å ikke avlyse forestillingene. Vi er i tett kommunikasjon med Bærum Kulturhus i forhold til det de er pålagt å følge av retningslinjer og risikovurderinger pr. arrangement. Vi gjør vurderingen sammen iht. risikofaktorene som er satt av Folkehelseinstituttet i forhold til våre to arrangementer.

Informasjonsarkene om forestillingene er derfor gjeldende fram til dere får annen beskjed.

Dersom forestillingene våre blir avlyst vil dere få beskjed umiddelbart på sms, mail og i sosiale medier.

Bærum Kulturhus håndterer billettsalget og publikum må følge deres informasjon om ev. refusjon ved avlyst arrangement. Akkurat nå står det at de legger ut oppdaterte retningslinjer i løpet av onsdag 11. mars.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på hver enkelt mail og henvendelse fra dere. Vi følger situasjonen kontinuerlig og tar dette svært seriøst.

Semesterinformasjon

Vårsemesteret 2020 er godt i gang. Vi tar nå IKKE i mot nye påmeldinger for dette semesteret. Men lurer du på noe så ta gjerne kontakt på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 99 79 89 94.

Velkommen til oss!

Ferie og fridager våren 2020

For våren 2020 er det følgende ferier og fridager hos oss;

VINTERFERIE; i uke 8, 15. - 23. feb (altså 2 lørdager fri) 

PÅSKEFERIE; i uke 15 og 16, 4. - 17. april (altså 2 uker fri)

Fri fredag 1. mai

Siste undervisningsuke er uke 20 for de fleste kurs og uke 21 for de kursene som er med på "Cirkus KGB". For lørdagsklasser er siste gang lørdag 2. mai.

Forestillinger våren 2020

Våren 2020 har vi 2 forestillinger for våre elever;

"Colors in motion" i Bærum Kulturhus 10. + 12. juni kl. 18.00 (altså 3 forestillinger) - FLYTTET FRA 18. + 19. APRIL PGA CORONA

Dette er forestilling for de eldste elevene på vår avdeling på CC Vest og i Sandvika. Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen er sendt ut pr mail til alle invorverte pariter i uke 10. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut  for salg 1. mars.

 

"Cirkus KGB" i Sandvika Teater, 8. mai kl. 18.00 og 9. mai kl. 12.00 + 15.00  + 18.00 og 10.mai kl. 12.00 + 15.00 (altså 6 forestillinger).

Dette er forestilling for de yngste elevene på vår avdeling på CC Vest og i Sandvika. Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen er sendt ut pr mail til alle invorverte pariter i uke 12. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut  for salg 1. mars.. 

 

OBS! Vi anbefaler alle foresatte å vente med å kjøpe billett til de har fått informasjon om akkurat hvilke dag/er ditt barn skal danse (da det alterneres). Dette gjelder til alle våre forestillinger.

Film av Nøtteknekkeren og "The 3 spirits of Christmas"

Begge høstens forestillinger ble filmet og selges. På "The 3 spirits of Christmas" ble alle 4 forestillingene filmet, på "Nøtteknekkeren" er det forestillingene på søndag 15. des som blir filmet. Filmen kommer på stick/minnebrikke og blir sendt ut pr post, det blir også fakturaen. Pris er 375,-. Send oss en mail med navn, adresse, tlf og hvilken forestillingen du vil ha og vi videresender til produsenten.

Brikken/filmen blir sendt i disse dager, altså i løpet av uke 3. Pga stor etterspørsel etter Nøtteknekkeren så er det noen av de som blir sendt ut om ca. 14 dager (produsenten måtte bestiller flere minnebrikker!)

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2009-2013. Sommerskolen er i år fra 22. - 26. juni (uke 26). Pris er 2.650, melder du på før 1. april får du 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig, og passer både for jenter og gutter.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).