• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vårens kurs starter i uke 3, fom mandag 14. januar. Vi tar fortsatt i mot påmeldinger. Vennligst benytt nettpåmeldingen, unntaket er dersom du skal avtale prøvetime, da må du ta kontakt med oss på kontoret.

Kontoret er julestengt fra 19. des til 7. jan, men vi svarer sporadisk på mail.

Forestillinger våren 2019

Våren 2019 har vi 2 forestillinger for våre elever;

"En eventyrlig forestilling" i Sandvika Teater, 26. april kl. 18.00, 27. april kl. 12.00 + 15.00 + 18.00 og 28. april kl. 12.00 + 15.00 (altså 6 forestillinger).

Dette er forestilling for de yngste elevene på CC Vest og i Sandvika (med unntak av barnedans 4-5 år). Forestillingen inkluderer også balletten "Petter og Ulven". Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen blir sendt ut pr mail til alle invorverte parter i uke 10. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut 1. februar; https://baerumkulturhus.no/en-eventyrlig-forestilling

 

"Dans mellom bakkar og berg" i Bærum kulturhus, 24. mai kl. 18.00 og 25. mai kl. 14.00 + 18.00 (altså 3 forestillinger).

Her er det de eldste elevene på CC Vest og i Sandvika som har sin forestilling. Informasjonsark til partiene som skal delta på denne forestillingen blir sendt ut pr mail til alle invorverte parter i uke 12. Har du ikke fått? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller spør pedagogen om papirutgave. Billettene legges ut 1. mars; 

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2019 i Bærum Kulturhus, sammen med Opus 82! Mail til alle som var å prøvedans til årets Nøtteknekker er nå sendt ut (sendt ut fredag 12. april). Dersom du ikke har mottatt svarmail så ta kontakt med Nina Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2006-2010. Sommerskolen er i år fra 24. - 28. juni (uke 26). Pris er 2.600, melder du på før 1. april er det 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig.

 

UKM

UKM i Bærum - Ungdommens kulturmønstring 2019 - arrangeres 16. mars i Bærum Kulturhus. Vi oppfordrer våre elever til å delta på dette da det ofte etterlyses dansere her. Aldersgrensen er fra 10 til 20 år. Se https://ukm.no/barum/ for mere infomasjon og påmelding, eller facebooksiden til UKM. Skulle noen ønske å låne vårt studio for å øve så send oss en melding! Det bidrar vi gjerne med.

UKM i Asker er hlegen 26. + 27. januar. Her er det også bare å melde seg på!  

https://ukm.no/asker/

Ferie og fridager våren 2019

For våren 2019 er det følgende ferier og andre fridager hos oss;

VINTERFERIE; i uke 8, 16. - 24. februar (altså 2 lørdager fri) 

PÅSKEFERIE; i uke 16 og 17, 13. - 26. april (altså 2 uker fri)

Vi har også undervisningfri onsdag 1. mai og fredag 17. mai.

Siste undervisningsuke er uke 20, og for lørdagsklasser er siste gang lørdag 4. mai.

 

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).