• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Påmeldingen for høstens kurs er nå lukket, og vi tar ikke lenger inn nye elever da vi har kommet et godt stykke ut i semesteret. Timeplanen for vårens kurs og påmeldinger til dette vil være klart fra mandag 23. november. 

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre aldersinndelte kurs nå har fått nye navn; barnedans 5-6 år heter nå Barnedans førskolebarn, 6-7års nivåene heter 1. & 2. klasse og 8-9 år er blitt 3. & 4. klasse. Vi håper dette gjør det enklere for foresatte å få barnet på riktig kurs.

Pga. dagens koronas-situasjon har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Velkommen til oss!

Ferie og fridager høsten 2020

For høsten 2020 er det følgende ferier og fridager hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 26. sept - 4. okt (altså 2 lørdager fri) 

Siste undervisningsuke er uke 49, for lørdagsklassene er siste lørdag 28.nov.

Audition

KGB-kompaniet og KGButtene

Våre jazzkompanier pleier å ha prøvedans i løpet av høsten, som regel i september. Grunnet koronasituasjonen velger ledelsen å utsette dette til senere på høsten, sansyneligvis i november eller desember. Følg med på nettisden vår og plakater i lokalene for ny dato.

Forestillinger høsten 2020

Høstens forestiling "KGB Jukebox" er AVLYST.

Vi har valgt å avlyse vår planlagte forestilling for Holmen-avdeling i Asker Kulturhus da det fortsatt er mange restriksjoner rundt det å avvikle arrangementer og samle store folkemengder. Selv om det fortsatt er noe tid til desember krever en forestilling mye og tidlig planlegging. Måten vi gjennomfører våre forestillinger på er ikke forenelig med smittevern, da vi er mange både elever og foresatte/publikum involverte.

Vi kommer til å lage et alternativt opplegg for våre Holmen-elever som vi håper blir en hyggelig erstatning for forestillingen. Mer informasjon om dette kommer, men det blir lørdag 12. desember.

Trippeldans 2020

KGB-kompaniet og KGButtene deltar på Trippeldans 2020; "Walk with us" i Bærum Kulturhus lørdag 24. oktober og søndag 25. oktober kl. 18.00. Dette er en forestilling de gjør sammen med Bajazz kompaniet og Happy Feet, i år for 9. gang. Vi oppfordrer alle våre elever til å gå og se forestillingen - dette blir en veldig bra forestilling. For billetter; https://www.baerumkulturhus.no/arrangement/trippeldans-2020/

 

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).