• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vårens semester er nå avsluttet. Kontoret er stengt i juli, men åpent både i juni og august. 

Høstens semester starter i uke 35, fra man. 27. august. GOD SOMMER!

Sommerkurs

Vi har flere sommerkurs for de som synes det er tidlig å avslutte treningen i midten av mai. Kursene går i uke 22 til 25 (altså i juni), totalt 4 ganger.

Vi har kurs i både jazz, klassisk, girl style, vogue og barnedans. Trykk her for å se timeplanen og pris for kursene. For mer informasjon og påmeldinger; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sommerskole i dans

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans, både på CC Vest, i Sandvika og på Holmen! Sommerskolen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2007-2011. Sommerskolen er i år fra 25. - 29. juni (uke 26). Pris er 2.400. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig.

 

Audition

PRØVEDANS/AUDITION

KGBeat, vårt hip hop kompani, skal ha prøvedans nå før sommeren. For elever på fra nivå 3 og opp i hip hop. Bare å møte opp, man skal ikke forberede noe

Fredag 8. juni i Sandvika, kl. 17.30 (oppmøte 17.00 for registering).

Film av Jukeboxen

"The Jukebox" ble filmet alle 3 forestillingene og den kan fortsatt bestilles. Filmen kommer på stick/minnebrkke og blir sendt ut pr post. Pris 375,-. Send oss en mail og vi videresender til produsenten.

Filmen blir sendt ut til helgen 23./24. juni, slik at den bør være hos de som har kjøpt innen utgangen av juni.

Hettejakke

Vi selger fortsatt våre fine KGB hettejakker. Snakk med resepsjonist (ev pedagog) når du er på ballettskolen, betaling vipps'es. Pris er 450,-  OBS!! Vi er nå utsolgt for strørrels 10 år.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).