• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Sommerstengt

Sommerferie

All vanlig undervisning er nå over. Kontoret er sommerstengt fra 1. juli til 10. august. 

Høstens kurs starter i uke 35, fra og med mandag 24. august.

Semesterinformasjon

Timpelan for høsten 2020 er nå lagt ut og vi har åpnet for påmeldinger for høstens kurs. Bruk gjerne vår nettpåmelding, men lurer du på noe så ta gjerne kontakt på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 99 79 89 94 / 97 67 69 96. Ønsker du å avtale en prøvetime så må du ta kontakt med oss, dette kan ikke gjøres via nettpåmeldingen. 

Vi gjør oppmerksom på at noen av våre aldersinndelte kurs nå har fått nye navn; barnedans 5-6 år heter nå Barnedans førskolebarn, 6-7års nivåene heter 1. & 2. klasse og 8-9 år er blitt 3. & 4. klasse. Vi håper dette gjør det enklere for foresatte å få barnet på riktig kurs.

Pga. dagens koronas-situasjon har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Velkommen til oss!

Akrobatikk

Vi håper vi også for høsten 2020 kan tilby kurs i akrobatikk med AcroDudes, men pr. dags dato er dette ikke avklart. Informasjon blir lagt ut her med en gang vi har det på plass.

Sommerkurs

Vi setter opp sommerkurs i uke 27, i både jazz, klassisk (2 nivåer), hip hop og samtidsdans. Kursene er på dagtid og hovedsakelig for elever på de høyeste nivåene. Pris er 450 pr kurs og frist innen 15. juni. 

For mer informasjon og påmeldinger; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).