• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Vi tar fremdeles mot påmeldinger til kurs der vi har ledig plass. Nettpåmeldingen er nå deaktivert, så man må ta kontakt med oss på kontoret; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 66 85 11 11.

Ferie og fridager høsten 2017

For høsten 2017 er det følgende fridager og ferier hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 30. sept - 8. okt (altså 2 lørdager undervisningsfri)

Siste undervisningsuker er uke 49, og for lørdagsklasser er siste gang lørdag 2. des.

Forestillinger høsten 2017

Høsten 2017 har 2 forestillinger;

"Mens vi venter" i Asker Kulturhus, 2. des. kl. 14.00 + 18.00 og 3. des. kl. 12.00.

Dette er forestillingen for alle våre elever på Holmen, men noen få unntak. Informasjonsark til partiene denne forestillingen gjelder blir sendt ut pr mail i løpet av uke 42 (ikke kjøp billett FØR du har mottatt denne informasjonen).

Billettene legges ut for salg 1. okt; www.askerkulturhus.no

 

"Nøtteknekkeren" i Bærum Kulturhus, 16. des kl. 13.00 + 18.00 og 17. + 18 des. kl. 18.00

Sammen med Opus 82 er det igjen tid for denne fantastiske juleballetten. 

Billettene legges ut for salg 1. sept; www.baerumkulturhus.no

Londontur 2018

Vi drar igjen på studietur til London, i uke 8 (vinterferien, datoer; 17. - 22. feb). Turen er nå fullbooket og infobrev er sendt ut til alle som har fått plass. Lurer du på noe, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2017, prøver og forestilling i uke 50. Prøveplanen er sendt ut til alle involverte, det gjelder også gruppeinndleinger. Har du ikke mottatt? Ta kontakt med Nina, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Billettene er nå lagt ut for salg; http://baerumkulturhus.no/notteknekkeren-2017

Hettejakke

Vi selger fortsatt våre fine KGB hettejakker. Snakk med resepsjonist (ev pedagog) når du er på ballettskolen, betaling vipps'es. Pris er 450,-  OBS!! Vi er nå utsolgt for strørrels 10 år.

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).