• toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow forestilling2
  • toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow sal1

Våre pedagoger

Siri VestnesSiri er ballettskolens daglig leder, det har hun vært siden 2003. Hun er utdannet på Den Norske Ballethøyskolen (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, hvor hun tok hovedfag i jazz. Hun har i ettertid tatt fag i ledelse og økonomi på BI. 

Nina GrøholtNina er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet og på Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) (2000) med hovedfag i jazz og stepp. Nina er også utdannet Zumba-instruktør, vår 2011.

Karianne Soot IversenKarianne er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, etter 2 år på danselinjen på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs). Hun tok hovedfag i jazzdans og samtidsdans. Det er disse fagene, samt hip hop og girl style hun underviser hos oss.

Trine GomezTrine startet sin egen ballettskole i Nord-Trøndelag, etter endt utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) og etterutdanning i New York. Etter ti år med egen bedrift flyttet hun til Asker og begynte å undervise hos oss i 2000.

Linnea FiskeLinnea er født og oppvokst i Sverige og er utdannet fra Danshøgskolan (i Sverige) med hovedfag i klassisk ballett, barnedans og moderne/samtidsdans. Hun er også  videreutdannet i New York. Hun har undervist hos oss siden 1996.

Maiken Kolle RiskildMaiken er født og oppvokst i Asker. Maiken har gått 2 år på Flow (hip hop utdanning), både i Norge og i Paris.

Magnhild SørvikMagnhild har sin dansebakgrunn fra Midtnorsk ballett- og dansesenter i Kristiansund. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet, 3-årig danselinjen. Videre har hun også hatt ett opphold i New York hvor hun hentet ny og spennende inspirasjon.

Bendik SundbyBendik er født og oppvokst i Asker. Han begynte å danse ved KGB dans & ballett da han var 11 år, og gikk deretter på danselinje på Rud vgs. Bendik er utdannet ved Norges Dansehøyskole, 2007-2010 (tld. Den Norske Balletthøyskole) med hovedfag i jazz.

Sandra SolviSandra Solvi er født og oppvokst på Hafslo i Sogn. Hun har tatt sin pedagogiske utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole), med fordypning i jazzdanns.

Audun KvamAudun Kvam er født og oppvoks i Oslo. Han gikk på dansjelinjen ved Fagerborg vgs, og tok deretter bachlor i pedagogikk på Norges Dansehøyskole. Han har også vært i New York og tatt videre danseutdannelse i 2 år ved The Ailey School.

Julia BrovoldJulia er født og oppvokst i Bærum og begynte å danse på KGB dans og ballett da hun var 5 år! Nå tar første året på FLOW i Oslo, etter å ha avsluttet danselinjen på Rud vgs våren 2017.

Bodil HindrumBodil er født og oppvokst i Asker. Hun har tatt 1 år på FLOW dance Education, etterfulgt av pedagogisk utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole) med fordypning i jazz (2014-2017)

Michel GomezMichel er oppvokst i Trøndelag og Asker og har sin utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), uteksaminert i 2008. Før det gikk hun på danselinjen på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vdg). Michel er også utdannet Zumba-instruktør, vår 2011.

Mette A HjallMette er født og oppvokst i Bærum. Hun gikk på ballettlinjen på Fagerborg vgs, og deretter på jazzlinjen på KHiO (Kunsthøgskolen i Oslo), hvor hun var ferdig i 2012. Der tok hun også PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) skoleåret 2015/2016.

Tonje W. SvendsenTonje W. Svendsen er født og oppvokst i Bergen. Der gikk hun på dansjelinjen på Langhaugen vgs, før hun flyttet til Oslo.

Nora DyrholmNora er født i Oslo og oppvokst i Oslo og Kristiansand. Hun gikk på danselinjen på Vågsbygd vgs, og tok sin bachelor i dans på Underversitet i Stavanger (UiS) i 2016, samt sin 1-årige pedagogiske utdannelse våren 2017.

Iselin KvernvikIselin er født og oppvokst på Sandane i Sogn og Fjordane. Hun har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole (tidl. Den Norske Ballettshøyskole), med bachelor i jazzdans med pedagogikk (2014-2017).

Mathias EngelstadMathias er født og oppvokst i Førde (Sogn og Fjordane) og der startet han å danse hos Dans uten Grenser. Han er utdannet på Flow Dance Academy.

Catharina SalbergCathrina er født og oppvokst i Trondheim. Hun er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (i dag Norges Dansehøyskole), med bachelor i utøvende dans- og pedagogikk.

Vi har til tider også studenter fra de ulike utdannelsesinstitusjonene innen dans, samt vikarer for faste pedagoger i permisjon, inne som pedagoger hos oss.