• toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow forestilling2
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow sal1
  • toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow sal2

Våre pedagoger

Siri VestnesSiri er ballettskolens daglig leder, det har hun vært siden 2003. Hun er utdannet på Den Norske Ballethøyskolen (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, hvor hun tok hovedfag i jazz. Hun har i ettertid tatt fag i ledelse og økonomi på BI. 

Nina GrøholtNina er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet og på Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) (2000) med hovedfag i jazz og stepp. Nina er også utdannet Zumba-instruktør, vår 2011.

Karianne Soot IversenKarianne er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, etter 2 år på danselinjen på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs). Hun tok hovedfag i jazzdans og samtidsdans. Det er disse fagene, samt hip hop og girl style hun underviser hos oss.

Trine GomezTrine startet sin egen ballettskole i Nord-Trøndelag, etter endt utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) og etterutdanning i New York. Etter ti år med egen bedrift flyttet hun til Asker og begynte å undervise hos oss i 2000.

Linnea FiskeLinnea er født og oppvokst i Sverige og er utdannet fra Danshøgskolan (i Sverige) med hovedfag i klassisk ballett, barnedans og moderne/samtidsdans. Hun er også  videreutdannet i New York. Hun har undervist hos oss siden 1996.

Maiken Kolle RiskildMaiken er født og oppvokst i Asker. Maiken har gått 2 år på Flow (hip hop utdanning), både i Norge og i Paris.

Magnhild SørvikMagnhild har sin dansebakgrunn fra Midtnorsk ballett- og dansesenter i Kristiansund. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet, 3-årig danselinjen. Videre har hun også hatt ett opphold i New York hvor hun hentet ny og spennende inspirasjon.

Bendik SundbyBendik er født og oppvokst i Asker. Han begynte å danse ved KGB dans & ballett da han var 11 år, og gikk deretter på danselinje på Rud vgs. Bendik er utdannet ved Norges Dansehøyskole, 2007-2010 (tld. Den Norske Balletthøyskole) med hovedfag i jazz.

Sandra SolviSandra Solvi er født og oppvokst på Hafslo i Sogn. Hun har tatt sin pedagogiske utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole), med fordypning i jazzdanns.

Kaya GoosenKaya Goosen er født og oppvokst i Bergen. Hun tok danselinjen på Langhaugen vgs og deretter 3 år på Bårdar Akademiet i Oslo. Etter dette har Kaya vært masse i LA og New York for å klasse, henter inspirasjon og danseglede.

Audun KvamAudun Kvam er født og oppvoks i Oslo. Han gikk på dansjelinjen ved Fagerborg vgs, og tok deretter bachlor i pedagogikk på Norges Dansehøyskole. Han har også vært i New York og tatt videre danseutdannelse i 2 år ved The Ailey School.

Julia BrovoldJulia er født og oppvokst i Bærum og begynte å danse på KGB dans og ballett da hun var 5 år! Nå tar første året på FLOW i Oslo, etter å ha avsluttet danselinjen på Rud vgs våren 2017.

Bodil HindrumBodil er født og oppvokst i Asker. Hun har tatt 1 år på FLOW dance Education, etterfulgt av pedagogisk utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole) med fordypning i jazz (2014-2017)

Michel GomezMichel er oppvokst i Trøndelag og Asker og har sin utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole), uteksaminert i 2008. Før det gikk hun på danselinjen på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vfg). Michel er også utdannet Zumba-instruktør, vår 2011.

Mette A HjallMette er født og oppvokst i Bærum. Hun gikk på ballettlinjen på Fagerborg vgs, og deretter på jazzlinjen på KHiO (Kunsthøgskolen i Oslo), hvor hun var ferdig i 2012. Der tok hun også PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) skoleåret 2015/2016.

Tonje W. SvendsenTonje W. Svendsen er født og oppvokst i Bergen. Der gikk hun på dansjelinjen på Langhaugen vgs, før hun flyttet til Oslo.

Oda Karin YtreøyOda er født og oppvokst på Askøy utenfor Bergen. Hun har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole (tidl. Den Norske Ballettshøyskole), med bachelor i dans med pedagogikk og fordypning i jazzdans.

Catharina SalbergCathrina er født og oppvokst i Trondheim. Hun er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (i dag Norges Dansehøyskole), med bachelor i utøvende dans- og pedagogikk.

Hanne SvenningHanne er født og oppvokst i Bærum. Hun begynte sin danseutdannelse på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs) på ballettlinjen der før hun gikk videre på Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) hvor hun gikk på jazzlinjen og var ferdig utdannet i 2015.

Vi har til tider også studenter fra de ulike utdannelsesinstitusjonene innen dans, samt vikarer for faste pedagoger i permisjon, inne som pedagoger hos oss.