• toppbanner slideshow sal1
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow forestilling2
  • toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow forestilling3

Om KGB dans & ballett

Eier

Kristine GlenneKGB dans & ballett, ble grunnlagt i 1981 av Kristine Glenne. Skolen er i dag, 30 år senere, en anerkjent kulturinstitusjon, kjent for kvalitet på alle plan. Skolen begynte i leide lokaler rundt omkring i hele Bærum, før vi i 1983 fikk faste lokaler i Info-Rama. I dag har skolen 3 avdelinger, med totalt 6 saler;  to i Sandvika sentrum, to på Holmen Senter på Nesbru, to på CC Vest på Lilleaker. Alle avdelingene har store treningssaler spesialinnredet for dans og hyggelige venteområder. Skolens kontor ligger på Holmen Senter.

Kristine Glenne er eier og styreleder. Hun er utdannet på universitetet og Den Norske Balletthøyskole. I tillegg til sin dansepedagogiske utdannelse har hun studert pedagogikk, er utdannet CTI coach og har kurs i markedsføringsledelse fra BI. I desember 2011 mottok hun Kongens fortjenestemedalje i sølv for sitt virke og sin innsats for dans i Bærum.

Siri Vestnes

 

 

Siri Vestnes har vært daglig leder av KGB dans & ballett siden 2008. Hun er deleier og styremedlem. 
Hun er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole i 1997 og har undervist dans både på kveldsskoler og videregående skoler med danselinje. Hun er veileder for høyskolestudenter som utdanner seg som dansepedagog ved Kunstøyskolen i Oslo. I tillegg har hun kurs fra BI i bedriftsøkonomi og ledelse. 
Siri sitter også som leder i ressursgruppen "Drivere av private ballettskoler" gjennom forbundet Norske Dansekunstnere. 

 

 

Visjon og motto: https://youtu.be/KmfAVKutdRI  

Kursene våre

Skolen tilbyr dansekurs innen scenisk dans for elever fra 2 1/2 år opp til avansert nivå. Kursene våre er innen følgende dansestiler:  generell barnedans, klassisk ballett, jazzdans, hip hop, house, vogue, breakdance, girl style, samtidsdans m.m. Du kan lese mer om de enkelte kursene på vår kursside.
Vi har ingen eksamener ved vår ballettskole, elevene vurderes etter sin innsats i forhold til den enkeltes prestasjoner og forutsetninger. Foreldrene og elevene får tilbakemeldinger på trivsel og fremgang slik at det er lettere å velge riktig kurs. Å velge riktig kurs hjelper eleven til å få makismalt utbytte, fremgang, danseglede av sin dansetrening, mestrer det de gjør og trives hos oss. Skolens pedagoger er velutdannede fagmennesker med stor yrkesstolthet. De er oppriktig interesserte i og opptatt av sine elever.

Forestillinger

Et av ballettskolens merkevarer er våre forestillinger. Disse er vi meget stolte av og legger store ressurser i å skape helt unike opplevelser for både elever og publikum. De aller fleste av skolens elever er med på en  elevforestilling i løpet av et skoleår. Vi henviser til våre bildesider hvor samtlige bilder er fra egne forestillinger.

Miljø

Vi er meget stolte av vårt miljø ved skolen som er trivelig for både store og små. Er det noen problemer prøver vi alltid å løse dem til beste for alle parter. Skolen har også høy aktivitet utenom den faste undervisningen. Vi arrangerer blandt annet foreldrekvelder og workshops. Vi blir ofte spurt om å delta på div. tilstelninger både lokalt og på landsdekkende TV. Vi har årlig studietur til London for elever som har danset en stund; med danseklasser, flere musikaler, sightseeing og shopping. 

Vi ønsker at du skal trives! Vår motto er:

FAGLIG DYKTIGHET OG GODT HUMØR

Søk i nettstedet