• toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow forestilling2
  • toppbanner slideshow sal1
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow forestilling1

Påmelding

PÅMELDING HØSTEN 2018. 

Det er mulig å melde seg på kursene for høsten 2018 ved å klikke her: https://kgbdans.appspot.com/ 

Personen som utfører påmeldingen må være over 18 år. Det er 500,- i forhåndsbetaling pr. kurs, ha ditt VISA / Mastercard tilgjendelig, samt kodebrikke. Det er en fordel å ha skrevet opp kursnumrene på forhånd. 

Ta kontakt med kontoret på 997 98 994 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for veiledning av kurs hvis du er usikker. 

Prøvetimer:
Vi har uforpliktende prøvetimer, men man må være påmeldt kurset for å ta en prøvetime. Da får dere en bekreftelse på kurset, informasjon og etterhvert en faktura. Tilsendt faktura har betalingsfrist etter den første kursgangen. 
Husk å gi oss beskjed hvis eleven skal strykes fra kurset så vi får kreditert fakturaen og meldt eleven av kurset. 

Vårt maxpris tilbud: 
Enkeltelever når maxpris på det tredje kurset de meldes på inneværende semester. Det er omtrent halv pris på det tredje kurset og etter det faktureres ikke for flere kurs inneværende semester.

Familier når maxpris på det fjerde kurset familien meldes på inneværende semester. Det er omtrent halv pris på det fjerdet kurset og det faktureres ikke for flere kurs inneværende semester. 

Hjelp:
Vi hjelper deg mer enn gjerne dersom du lurer på noe. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. // 997 98 994 

 

Søk i nettstedet