• toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow sal1
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow forestilling2

Spesialfag/tilleggstrening

Som tillegg til grunntreningen (jazz, klassisk, hip hop og samtidsdans) så tilbyr KGB dans & ballett mange spennende spesialklasser innen foreskjellige stiler! Her finner du informasjon om Vogue, Musikaldans og Akrobatikk for dansere. I tillegg har vi styrke & stretch som er svært god tilleggstrening til tekniske dansefag.

VOGUE. Denne dansestilen er inspirert av Madonna sin hit "Vogue" fra 90-tallet og motebladet med samme navn, så det handler om possering, attitude, modelwalks etc. Man bruker masse armer og hender. Dette er en morsom, elegant, feminin og kul stil. Vi har Vogueklasse på Holmen og på CC Vest, og du må være min. 9. klassing for å delta på dette kurset.

  

MUSIKALDANS. Velkommen til musikalenes verden! Musikalen er der jazzdansen originalt kommer fra. I disse timene lærer man koreografi fra kjente og ukjente musikaler, og det inkluderer å jobbe med teksten og ikke minst uttrykk. Vi har nå 2 nivåer; musikaldans 1-2 (nyg/litt øvet) og nivå 3-5 (øvet/vdg). Timene er på Holmen.

 

STYRKE & STRETCH. Dette er en time med hovedfokus på å tøye og forlenge musklaturen, slik at man blir fleksibel og myk. Det er også styrketrening, for å oppretholde muskalturens styrke. Dette er veldig bra å ta for å utvikle seg som danser. Vi har denne timen på Holmen. For elever fra 12 år.

  

AKROBATIKK FOR DANSERE. Time for deg som ønsker å lære triks. Kombinasjonen dans og turn har blitt en trend og derfor tilbyr vi dette kurset til våre elever. Rulle, bro, hjul, flikflak og håndstående er bare noe av det du kan lære deg. Det blir 4 eller 5 helger/workshoper i løpet av semesteret, hvor vi leier oss inn i en hall med utstyr og plass. Ta kontakt for mere informasjon.