• toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow forestilling2
  • toppbanner slideshow sal1

Her vises bilder fra tidligere forestillinger

Mer informasjon kommer. Klikk nedenfor for bilder.

Mer informasjon kommer. Klikk nedenfor for bilder.

Du er herved invitert i KGBursdag! Vi feiret vårt 35 års jubileum med bursdagsfest sammen med de yngste elevene fra CC Vest, Holmen Senter og Sandvika.

KGB dans & ballett feiret sitt 35 års jubileum med en hyllest til DANSEN. Det er eleven og faget som sto i sentrum på denne forestillingen. De fire genrene klassisk ballett, jazzdans, hip hop og samtidsdans er grunnpilarene. Medvirkende er våre elever fra CC Vest, Sandvika og Holmen Senter.

Sandvika Teater mai 2014. De eldste elevene fra våre avdelinger på CC Vest, i Sandvika og Hip Hop Garasjen. Jukeboxen spilte slagere fra 70-/80-/90-/2000-tallet og elevene våre danset! Publikum storkoste seg mens de nynnet til alle sangene. Dette var gøy!

Bærum kulturhus desember 2013. For 14. gang satte vi opp den fantastiske juleballetten "Nøtteknekkeren". Forestillingen er støttet av Bærum Kommune og er i enda større grad enn våre elevforestillinger satt opp som en profesjonell forestilling. Det er intern audition til mange av rollene og profesjonelle dansere i hovedrollene. I tillegg er mange av våre ordinære ballettpartier med og denne gangen var det 187 dansere som deltok.

Asker Kulturhus desember 2013. Hovedsakelig partiene fra avdelingen på Holmen Senter som deltok. Vår egen versjon av Oscar-utdelingen med filmer i kategorier som "beste barnefilm", "beste skrekkfilm", "beste teen-movie" og mange flere!

Bærum Kulturhus mai 2013. En turistbuss tar publikum gjennom en danserisk reise i vårt langstrakte land. Sauer i veibanen, nordlys, oljeplatform, Vigelandsparken og mye mer!

Asker Kulturhus desember 2012. Hovedsakelig partiene fra avdelingen på Holmen Senter som deltok. Vår helt egen versjon av det kjente juleeventryet "Scrooge" med rikdom, fattigdom, jul, glede, smerte og heldigvis en lykkelig slutt!

Sandvika Teater juni 2012. Hovedsakelig barnepartier (5-12år) fra alle avdelingene som deltok. En forestilling med hyllest til sol, sommer, ferie og strandliv!